La “Generalidad de Cataluña”, segons Joan Ridao

PARLAMENT | Informe dels lletrats
Text Ridao
Text Ridao

Si alguna cosa ha suscitat consens polític a Catalunya des de la recuperació de la democràcia és mantenir les institucions i els topònims en català. Per normalització, per justícia i perquè és com realment la gent els coneix aquí.

Però, de vegades, els que més radicalment han defensat això, venen el seu principi per voler agradar a qui hi ha a l’altre costat. És el cas de Joan Ridao, exdiputat i exsecretari general d’ERC i ara un dels lletrats del Parlament.

En el darrer document que ha hagut de fer i signar per a la cambra, les al·legacions al Constitucional pel recurs del govern espanyol a la investidura de Carles Puigdemont, Ridao no té cap inconvenient en anomenar en múltiples ocasions “Generalidad” la Generalitat i “Cataluña” Catalunya. Segur que des d’ERC ell mateix hauria criticat de manera vehement que s’hagués fet així.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides