Pleguen Ferran Bel i Neus Lloveras

Tortosa canvia d'alcalde i l'AMI, de president
ferran bel tve
ferran bel tve

Dues de les principals figures que el PDECat té a la política municipal han anunciat aquest dimecres que abandonen sengles responsabilitats públiques principals.

D’una banda, Ferran Bel ha comunicat que dimiteix com a alcalde de Tortosa, càrrec que ha ocupat els darreres onze anys. La seva renúncia es farà efectiva aquest dijous i la nova batllessa serà la tinent d’alcalde Meritxell Roigé.

En principi, Bel se centrarà en la seva activitat com a diputat al Congrés i en la seva tasca com a responsable d’Acció Política i Estratègia Municipal del PDECat.

Pel que fa a l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha renunciat a la presidència de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), després d’haver avançat el gener que no tornaria a presentar-se a la reelecció. Ha manifestat que es vol dedicar a exercir d’alcaldessa “al cent per cent”, i provisionalment serà substituïda per qui fins ara ha estat vicepresident primer de l’entitat, Jordi Gaseni (ERC), batlle de l’Ametlla de Mar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides