Denuncien “tracte vexatori” de la policia als exconsellers

L'advocat de Puigdemont assegura que Carles Mundó va patir una contusió i va rebre atenció mèdica
carles mundo
carles mundo

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, ha denunciat “tracte vexatori” per part de la policia als consellers cessats en el traslladat a la presó. Ha criticat que portessin manilles, molt ajustades, i amb les mans a l’esquena, cosa que els va deixar marques als canells.

Segons ha explicat, Carles Mundó va patir una contusió a l’esquena i va rebre atenció mèdica. A més, va dir, no portaven cinturó de seguretat. També ha assegurat que, durant el trajecte a la presó, els agents els deien expressions com “ara sabreu el que és bo” o “s’ha acabat la broma”, i que a dos dels exconsellers els van fer despullar-se en arribar a la presó.

L’advocat del vicepresident i els consellers d’ERC cessats i empresonats, Andreu van den Eynde, ha anunciat que presentarà una denúncia perquè les condicions de trasllat dels seus defensats des de l’Audiència Nacional a la presó “no eren les adequades”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides