Puigdemont vol una llista unitària

"És el moment que tots els demòcrates s'uneixin", diu el president cessat
carles puigdemont signatura
carles puigdemont signatura

El president cessat de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat des de Twitter que “tots els demòcrates” s’uneixin, en una referència a les pròximes eleccions del 21 de desembre, convocades després de la destitució del Govern en l’aplicació de l’article 155.

Així, Puigdemont aposta per una llista unitària “per Catalunya, per la llibertat dels presos polítics i la República”, i afegeix un enllaç a una pàgina web que s’ha creat per impulsar la iniciativa, en la qual es recullen firmes per a “una candidatura única i transversal, per aconseguir la fi de l’ocupació, la llibertat dels presos polítics i la República”.

Pocs minuts després de la publicació d’aquest missatge, la recollida de signatures en línia al web llistaunitaria.cat ja havia superat els 2.000 suports.

Respecte a la possibilitat d’una llista unitària, aquest divendres el PDeCAT, després de la reunió de la seva direcció i diputats, es va pronunciar en el mateix sentit, amb una crida a la reedició de Junts pel Sí (JxSí).

Però des d’ERC, l’altre gran soci de la coalició, les posicions apunten a llistes separades. Els republicans celebraran avui un consell nacional en què podrien definir la seva postura definitiva de cara a les eleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides