Arrimadas pateix l’efecte del seu propi centralisme

CS | MADRID MARCA EL DISCURS
Título de la imagen
Título de la imagen

Els partits tradicionals de l’Estat sempre han patit les dificultats de mantenir el mateix discurs a Madrid i a Barcelona, sobretot quan es parlava de qüestions sensibles amb Catalunya. El PSC i el PSOE, el PP i el PP de Catalunya, i fins i tot la CiU de Duran i la de Mas, havien fet equilibris immensos propis de funambulistes de circ. Però a Cs sempre havien presumit de mantenir el mateix missatge a tot Espanya. I, de fet, ho fan. Però després de l’1-O i sobretot arran de les decisions preses pel govern espanyol i les càrregues policials, el discurs de mà dura i més contundència fet per Albert Rivera a Madrid va fer protestar internament Inés Arrimadas i la seva gent, que volien fer més incís en la via legal i electoral. I és que, al final, el centralisme és difícil de gestionar a tot arreu. Per més patriota que sigui un.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides