Estrany atac a la caserna de la Guàrdia Civil d’Igualada

Llancen un paquet inflamable que no provoca ferits ni danys
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil

Segons l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) uns desconeguts haurien llançat un paquet inflamable, la nit d’aquest dijous, contra la caserna de la Guàrdia Civil a Igualada, segons han confirmat font de la Delegació del Govern central a Catalunya a El Periódico.

L’artefacte no ha provocat ferits ni tampoc danys materials, ja que el foc ha estat apagat ràpidament pels agents. L’objecte hauria estat llançat a la part del darrere de la caserna i va caure al pàrquing on s’aparquen els vehicles oficials.

Ha transcendit que l’objecte seria una borsa de roba militar i a dins hi hauria estris també militars, que perquè cremessin fàcilment estarien mullats amb alguna mena de combustible.

Segons alguns testimonis, dos individus s’haurien apropat a les instal·lacions de la Guàrdia Civil amagant-se entre els cotxes aparcats a l’exterior.

Els Mossos d’Esquadra, encarregats d’investigar els fets, han dit que l’artefacte era un xandall usat en les Forces Armades que havia estat cremat, i no un “artefacte incendiari”, segons publica El Mundo.

Ara la policia catalana està treballant per saber si el xandall va ser llançat des de fora de les instal·lacions o com va acabar cremant a l’aparcament.

Els fets van passar hores després que la Guàrdia Civil confisqués de 2,5 milions de paperetes, més sis milions de sobres destinats al referèndum de l’1-O, i 100 urnes que no estarien relacionades amb la consulta independentista, a l’empresa Events d’Igualada.

També ha transcendit que després de la Junta de Seguretat de Catalunya celebrada ahir a Barcelona, els membres de la Delegació del Govern central van decidir anar a dinar al restaurant ‘La Pomarada’ de Barcelona.

Un cop asseguts els membres de la Delegació del Govern, una dona asseguda a la taula del costat en advertir la presència del delegat, Enric Millo, es va aixecar enfadada i va exigir asseure’s en una altra taula més lluny. Els responsables del restaurant la van ubicar en una altra taula davant la incomoditat dels membres de la Delegació del Govern, segons El Periódico.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.