Els consellers absents

DEPARTAMENTS: La feina dels caps
Título de la imagen
Título de la imagen

La convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre que ha fet el Govern porta adherides un seguit de qüestions que, en situació de normalitat, serien habituals. Però donades les circumstàncies, hi ha moltes coses que haurien de ser automàtiques i, en canvi, l’executiu de Carles Puigdemont ha hagut de forçar.

L’habitual campanya electoral, l’han hagut de fer els partits independentistes arrossegant als constitucionalistes. La suspensió de l’activitat del Parlament quan hi ha un procés electoral en marxa, l’han forçat JxSí i la CUP amb la conseqüent emprenyada de l’oposició. Quan es convoca de manera ordinària a la gent a les urnes, les dues setmanes d’abans, els alts càrrecs i consellers del Govern acostumen a ser candidats i dediquen hores i hores a fer campanya, però com que la legislatura s’acaba, l’activitat baixa i l’administració no ho nota.

Ara, però, el Govern hauria d’estar a ple rendiment, i en canvi, els consellers i alts càrrecs es dediquen dia darrere dia a voltar per Catalunya fent veure que fan campanya amb normalitat. A molts departaments de la Generalitat, l’activitat ha baixat tant que alguns dels funcionaris comenten la tranquil·litat que viuen. Tant, que ja hi ha partits preparant preguntes al respecte i fent llistats d’hores, dies i actes on els consellers estan treballant per al partit i no per al departament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides