Quin treballador de Catalunya Ràdio es posa la samarreta del Sí?

si anc samarreta
si anc samarreta

Més val no donar noms. Però els convidats als diferents programes de Catalunya Ràdio es van topar el 12 de setembre amb un treballador de la casa que portava la samarreta oficial del SÍ, comercialitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Alguns convidats contraris a la convocatòria del referèndum –pocs, com sempre passa a l’emissora pública catalana- van manifestar el seu disgust per aquesta exhibició política però ningú no li va recriminar directament al treballador públic. Tampoc cap càrrec de Catalunya Ràdio, començant pel seu propi director, Saül Gordillo, li va demanar que es canviés la samarreta.

Potser al treballador que volia deixar clar que està pel Sí a l’11-S l’1-0 li va semblar normal la seva actitud, tenint en compte que la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium Cultural va ser transmesa per Catalunya Ràdio en directe des d’un escenari situat enfront del que va servir per fer les proclames polítiques i que tot al llarg de la concentració potents altaveus feien arribar la veu de Mònica Terribas i companyia als centenars de milers de persones congregades al passeig de Gràcia i al carrer Aragó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides