Quins mitjans de comunicació cal llegir, segons els indepes?

sanchis
sanchis

Una misteriosa xarxa anònima distribueix els missatges i l’argumentari que han de fer servir els combatents processistes. Un dels missatges més recents és el que explica quins són els mitjans a través dels quals s’han d’informar els partidaris de la independència. Aquest text inclou també una crida a la serenitat i a no reenviar idees o frases que puguin ser considerades massa ofensives pels processistes tous.

Els millors informadors, segons aquesta instrucció, són “el nostre govern, l’ANC i l’Òmnium. També els diaris Vilaweb, El Nacional, Ara, El Punt Avui. I emissores de ràdio com Catalunya Ràdio, Rac 1 i TV3“.

El text sencer d’aquesta instrucció posada recentment en circulació és: “Estem entrant en un període de temps molt convuls. Cal tenir serenitat i no reenviar els missatges amb continguts negatius. Poden acabar fent efecte en algunes persones temorenques o dubtoses. Enviem tot allò que encoratgi i que aporti novetats importants. Fem cas només de diaris i institucions fiables que emeten informacions contrastades. Els nostres millors informadors són: el nostre govern, l’ANC i l’Òmnium. També els diaris Vilaweb, El Nacional, Ara, El Punt Avui. I emissores de ràdio com Catalunya Radio, Rac 1 i TV3. Siguem conseqüents i no ens deixem portar pels chismes de tota mena que corren. Podem fatigar als receptors. Estem a l’aguait per quan l’ANC i l’Òmnium requereixin el nostre ajut i siguem prudents en les crítiques als que no pensen com nosaltres. Certes vinyetes que corren fotent-se de persones i institucions per tal de no encendre més els ànims no les hauríem de fer córrer. Salut i visca la república catalana!”.

Alguns mitjans independentistes com Nació Digital, El Món, Català Digital, Directe.cat o El Punt Avui TV potser se senten ofesos en no aparèixer en aquest llistat del mitjans progovernamentals.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari