TV3 fitxa una estrella aspra amb l’independentisme

Núria Roca ha titllat de farsa el procés i de victimistes els processats pel 9N
nuria roca
nuria roca

La presentadora valenciana Núria Roca assumirà l’espai amb què TV3 renovarà els seus matins de dilluns a divendres, A tota pantalla, després d’haver-se mostrat molt crítica amb l’independentisme des dels micròfons de Melodia FM, una emissora de ràdio d’Atresmedia on presenta el programa Lo mejor que te puede pasar.

En concret, Roca va comparar el passat 28 de febrer l’exconseller Francesc Homs amb un “Jesucrist Superstar anant cap a la creu” que s’està “creient el seu paper, com si fos veritat”. A més de titllar de victimistes els polítics catalans processats per l’organització de la consulta del 9N, Roca va retreure a la justícia espanyola que els facilitava aquest paper de víctimes, per bé que també indicava que era “evident que els responsables del 9N van incomplir la llei”.

Sobre el victimisme que retreu als independentistes, la comunicadora va afegir que “representen el paper de víctimes amb una solvència digna d’Òscar” i que “no hi ha cosa que millor els vingui” que “mostrar-se com a perseguit per l’Estat opressor que pretén acabar amb ells”.

Roca, que també es va mostrar partidària de resoldre els problemes entre Catalunya i Espanya amb la política i no als jutjats, tot indicant que és “un fracàs” jutjar algú per “intentar fer quelcom que desitgen nou de cada deu catalans”, ha considerat l’independentisme una “farsa”. A més, va arribar a dir que “embolcallats en la bandera independentista, a aquest pas un dia acabaran dient que el 3% va ser invent”.

Aficionada a les corrides de toros, aterrarà a Sant Joan Despí, així doncs, presentant un perfil com a opinadora susceptible de generar el rebuig dels espectadors de TV3, acostumats a comunicadors gens hostils a l’independentisme ni crítics amb els condemnats pel 9N.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari