El Govern destitueix la mà dreta de Gordó

Teresa Pitarch presidia l'Institut Català de les Dones
teresa pitarch
teresa pitarch

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit destituir Teresa Pitarch, fins ara presidenta de l’Institut Català de les Dones, que havia estripat el carnet del PDECat aquesta setmana com a forma de protesta per com el partit havia tractat Germà Gordó. Pitarch és considerada la mà dreta de l’exconseller en la facció Nova Convergència.

Fonts governamentals citades per l’Ara assenyalen que la consellera de la Presidència, Neus Munté, s’ha reunit al Palau de la Generalitat amb Pitarch i li ha dit que dimarts vinent, en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu, es farà pública la decisió, que es justifica amb una “pèrdua de confiança”.

Pitarch havia renunciat a les seves responsabilitats dins el partit, del qual era presidenta de la comissió econòmica, però pot seguir en l’administració donat que té plaça de funcionària.

També han deixat el PDEcat per Gordó Jordi Miró (director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa) i l’exalcalde de Canet de Mar Jesús Marín.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari