Puigdemont envia una carta a Rajoy per negociar el referèndum

En la missiva, el president català proposa el mateix que ja ha dit en públic
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha enviat una carta al president del Govern central, Mariano Rajoy, en la que li diu que “creiem que ha arribat el moment imprescindible perquè els dos governs es puguin asseure a la taula per dialogar“.

En la carta, enviada aquest dimecres, el president Puigdemont li recorda al president Rajoy que la Generalitat “té la màxima voluntat de buscar una solució política i pactada que doni una resposta a la demanda de la ciutadania de Catalunya de poder decidir sobre el seu futur”.

Però, el president de la Generalitat també li diu al president Rajoy que li adjunta un acord del Govern català en el qual li demana al Govern central “l’inici de les negociacions sobre els termes i les condicions del referèndum en el qual els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya podran decidir amb el seu vot el futur polític del país”.

La missiva diu que també li adjunten la moció aprovada pel Parlament, el passat 18 de maig, en la que s’insisteix en la voluntat del Govern de la Generalitat de celebrar el referèndum independentista “de forma pactada amb el Govern espanyol i d’acord amb els termes que estableix la Comissió de Venècia”.

La carta, feta pública per La Vanguardia, acaba dient que “quedem a l’espera de la seva resposta per començar aquest diàleg tan aviat com sigui possible”.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari