La Fiscalia es querellarà contra la compra d’urnes

Hi veu delictes de prevaricació, desobediència i malversació
munte roda premsa 9-5-17
munte roda premsa 9-5-17

On la consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Neus Munté, veu el normal exercici de les competències i obligacions de l’Executiu català, la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya detecta delictes de prevaricació, desobediència (al Tribunal Constitucional) i malversació de diners públics.

Ha anunciat, de fet, que es querellarà contra els responsables de la licitació amb què el Govern català engega el procés per comprar 8.000 urnes -transparents i de cartró- per celebrar el referèndum sobiranista. L’anunci correspon al Departament de Governació, al capdavant del qual hi ha la consellera Meritxell Borràs, que expressava recentment, com Munté, que “som competents en matèria d’eleccions i consultes, és lògic que vulguem disposar dels elements necessaris per tirar endavant aquests processos”.

Aquest mateix dimarts s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la licitació de l’acord marc per al subministrament d’urnes, que té un valor estimat de 200.000 euros. El període establert per presentar ofertes és de 15 dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides