Puigdemont defensa Lluís Llach al Parlament

El president de la Generalitat afirma que les lleis de la cambra catalana s'han de complir
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha defensat el diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach durant la sessió de control a l’Executiu al Parlament de Catalunya. Puigdemont ha afirmat que és d’injustos i ignorants acusar a Llach de coaccions, després que aquest digués que els funcionaris que no acatin les lleis de desconnexió amb Espanya “seran sancionats” i que “molts d’ells patiran”.

El president català ha afirmat que en la biografia de Llach s’evidencia que ha estat víctima de “censura, detenció, prohibició i exili” durant la dictadura del general Franco, unes paraules han estat seguides d’una ovació per part dels diputats de Junts pel Sí al Parlament.

D’aquesta manera, Carles Puigdemont ha respost a la pregunta que li ha fet el president del grup parlamentari popular, Xavier García Albiol, qui ha demanat al president si la Generalitat sancionaria i com als funcionaris que no acatessin la llei de transitorietat, després d’acusar l’executiu de preparar un cop d’estat amb les lleis de desconnexió.

Puigdemont ha respost que era “rar” que es preparés un cop d’estat amb la voluntat de treure les urnes al carrer. Però, el president no ha respost a la pregunta sobre possibles sancions als funcionàris, tot i que ha afirmat que les lleis que s’aproven al Parlament s’han de “complir”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides