SMS de Catalá a González: “Tant de bo es tanquin aviat els embolics”

El ministeri de Justícia confirma l'existència dels missatges interceptats per la Guàrdia Civil
rafael catala justicia
rafael catala justicia

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, i l’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, imputat en l’operació Lezo, es van intercanviar dos SMS el passat mes de novembre. Poc després que es donés a conèixer que Catalá seria nomenat de nou ministre de Justícia, González va enviar-li un SMS per felicitar-lo. Rafael Catalá li va respondre: “Gràcies Nacho. Una forta abraçada. Tant de bo es tanquin aviat els embolics“.

El ministeri de Justícia ha confirmat l’existència d’aquesta conversació, que va ser registrada per la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, i que es troba en el sumari de l’operació Lezo. Els “embolics” als que fa referència el ministre estan relacionats amb el cas de l’àtic d’Estepona, pel qual Ignacio González, juntament amb la seva dona i el president de l’Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, havien estat imputats per suborn i blanqueig de capitals.

De fet, abans de l’intercanvi de missatges entre Catalá i González, l’expresident de la Comunitat de Madrid va mantenir una conversació amb Enrique Cerezo, en la que el dirigent de l’equip roig-i-blanc va dir que “vaig parlar l’altre dia amb en Rafa, que l’estaven mirant, Nacho“. González li va respondre que havia rebut de part del ministre “un missatge encantador“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides