Iceta diu que el no del PSC a Rajoy va ser “un accident”

El líder dels socialistes catalans assegura al PSOE que no tornaran a desobeir
Fernández i Iceta
Fernández i Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va dir en el darrer comitè federal del PSOE que el no que els socialistes catalans van donar a la investidura de Rajoy va ser un accident, garantint que no tornarà a passar.

El Pais ha fet pública la gravació de la intervenció d’Iceta davant la cúpula del PSOE. En la gravació se sent el líder del PSC com diu que “hem tingut un accident. Pel que de nosaltres depengui no tornarà a passar que una decisió en la qual vam participar i vam votar després no l’anem a acatar”.

Miquel Iceta va reconèixer en l’últim comitè federal del partit socialista la gravetat del desacord que va suposar el vot en contra dels diputats catalans a la investidura de Mariano Rajoy, contravenint la resolució d’abstenir-se que va sortir del màxim òrgan de govern del PSOE entre congressos.

El líder del PSC assegura també que “porto molt de temps en el partit, he vist molts problemes i alguns molt grossos … Com aquest cap. La veritat, no conec molta gent al partit que hagués estat capaç com ho ha estat Javier Fernández de pilotar un procés complicat“.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari