Òmnium reclama sentit d’Estat a ERC

Jordi Cuixart exigeix a Marta Rovira discreció quan parla del referèndum
Título de la imagen
Título de la imagen

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha criticat a la dirigent d’Esquerra Republicana i portaveu de JxSí al Parlament, Marta Rovira, per les declaracions que va fer i en les que anunciava que el Govern català contractaria aturats per a l’organització de referèndum independentista.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Jordi Cuixart, ha dit que “el que demanem també és que hi hagi aquest sentit d’Estat i, en aquest sentit, fer un toc d’alerta perquè la gent del carrer no entén segons quines declaracions d’uns i d’altres i que s’hagin de fer d’aquesta manera pública”.

El president d’Òmnium ha insistit que el debat sobre el referèndum no s’ha de fer als mitjans de comunicació, en referència a les discrepàncies públiques que hi va haver entre la secretaria general d’ERC, Marta Rovira i la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Neus Munté, en referència a l’organització del referèndum.

Cuixart ha demanat molta discreció i més sentit d’Estat en tots els preparatius, afegint que “el que estem fent és complex però cadascú ha d’estar al lloc que li pertoca; no podem parlar a toc de titular de diari”. Aquesta és la segona estirada d’orelles que rep la republicana Marta Rovira, després que la consellera Neus Munté li demanés ahir més discreció.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari