Unió Democràtica abaixa la persiana

La formació, que té un deute de 22,5ME, cessarà la seva activitat després de 85 anys d'història
Ramon Espadaler, líder d'Unió.
Ramon Espadaler, líder d'Unió.

El Jutjat Mercantil número 4 de Barcelona ha iniciat la liquidació d’Unió Democràtica de Catalunya després de constatar que no té viabilitat econòmica, fet que suposa el cessament de l’activitat d’aquesta formació, que té 85 anys d’història. El jutjat mercantil va decretar el passat mes de setembre que la formació tenia un deute de 22,5 milions d’euros i va admetre uns actius de només 5,8 milions.

Ramon Espadaler, secretari general d’Unió Democràtica, ha explicat en una carta als militants que “no hem arribat al final del camí com a instrument polític perquè hagin caducat els nostres principis fundacionals. Hi hem arribat per la fallida econòmica a la qual ens ha abocat inexorablement la pèrdua de presència parlamentària, agreujada per l’escissió que vam patir a mitjans del 2015 i per la minva de càrrec públics, elements tots ells imprescindibles per al sosteniment material de tot el partit polític”.

L’obertura del procés de liquidació, per raó de fallida econòmica i decretada pel jutge mercantil, posa punt final a la nostra trajectòria com a partit polític“, ha escrit Espadaler, que també ha demanat a la militància que continuïn defensant els ideals del partit, una proposta cristiana que treballi pel benestar de les persones, que defensi la seva dignitat i que s’impliqui en un nou marc de relacions amb Catalunya i Espanya, i des del catalanisme. “Estic convençut que aquest és l’esperit que ens continuarà movent com a gent d’Unió que sempre serem”, conclou Espadaler.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.