La presència incòmoda de Jordi Pujol

EXPRESIDENTS: La foto prohibida
Título de la imagen
Título de la imagen

El Palau de la Generalitat va acollir l’acte inaugural del 40è aniversari del retorn del president Josep Tarradellas. L’esdeveniment va comptar amb consellers, exconsellers, diputats, exdiputats, familiars de Tarradellas i, com no podia ser d’altra manera, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i tots els expresidents. Tots, els que queden bé a la foto, i els que no. Així, els organitzadors de l’acte van saber que Jordi Pujol –que ningú pot negar que va estar 23 anys al càrrec- acudiria a l’esdeveniment. La situació va tornar-se incòmoda. Ni Pasqual Maragall, ni José Montilla, i ni tan sols Artur Mas, tenien massa ganes de sortir junt al líder polític més desgastat i amb pitjor imatge de Catalunya. La solució? Separar Pujol de la resta i situar-los a tots d’esquenes a les càmeres de TV i els fotògrafs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.