Vaga i xiulades contra l’ERO d’Adasa Sistemas

La filial de Comsa, grup investigat pel 3%, vol acomiadar 29 treballadors
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Els treballadors d’Adasa Sistemas, filial de Comsa Corporación, han decidit convocar aquest 3 de març una vaga i una concentració davant la seu central del grup empresarial amb l’objectiu d’aconseguir la retirada de l’ERO amb què es vol acomiadar 29 dels seus companys.

La CGT culpa els responsables de l’empresa de mala gestió i els retreu que, en comptes de negociar altres alternatives, imposen com a solució als problemes acumulats els darrers anys l’aplicació de successius d’EROs. Segons denuncia aquest sindicat, s’han efectuat acomiadaments desatenent drets fonamentals i la protecció a la maternitat, i se subcontracta per cobrir necessitats de personal. Així mateix, atribueix a l’empresa un intent de dividir i desmobilitzar els treballadors, dient-los que la tisorada en la plantilla no els afectarà.

Adasa Sistemas, dedicada a l’enginyeria aplicada a l’aigua i el medi ambient, pertany a Comsa Corporación (denominació actual del grup Comsa Emte), que es troba sota investigació en el cas del 3%. Diverses societats de Comsa (família Miarnau) i d’Emte (família Sumarroca) figuren a la llista de donants de la convergent Fundació CatDem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides