La Generalitat no vol renegociar les condicions de treball dels empleats públics

CCOO avisa hi haurà mobilitzacions si el Govern no canvia d'actitud
Título de la imagen
Título de la imagen

CCOO critica que el Govern de la Generalitat segueixi sense voler negociar la recuperació de condicions de treball dels empleats públics. Aquest dijous s’ha convocat la Mesa General de la Funció Pública, una reunió on els sindicats han demanat la inclusió de partides pressupostàries per recuperar condicions, com ara 100% per Incapacitat Temporal, recuperació d’una part de la paga del 2013 al 2017, Fons d’Acció Social, reducció lectiva per als més grans de 55 anys, 30 hores anuals per indisposició sense baixa per als treballadors de l’ICS, entre altres propostes.

La negativa del Govern a negociar aquestes mesures confirma, segons CCOO, que la Generalitat no està utilitzant el mateix criteri de negociació a la Mesa General de la Funció Pública que el que ha utilitzat a la Mesa del Personal Docent. Per aquest motiu, Comissions Obreres ha aprofitat per recordar al Govern que “els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya són els que van patir les retallades més fortes de totes les Administracions de Catalunya i els que han recuperat menys condicions de treball”.

Finalment, adverteixen al Govern que els sindicats convocaran mobilitzacions i s’adreçaran de nou als Grups Parlamentaris perquè donin suport a aquelles esmenes que recullen les reivindicacions per recuperar les condicions de treball.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides