El Júnior tenia grans plans de negoci estant imputat

Va perparar operacions internacionals quan l'Audiència Nacional ja l'investigava
Título de la imagen
Título de la imagen

Models de Lamborghini, Ferrari, Jaguar i Mercedez-Benz formen part de la llista de cotxes de luxe que Jordi Pujol Ferrusola, el primogènit de l’expresident de la Generalitat, va col·leccionar durant anys al polígon Buvisa de Teià.

El novembre del 2015, el jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata li va prohibir disposar-ne, però el fill gran dels Pujol Ferrusola tenia la intenció d’ampliar aquesta col·lecció almenys amb un Porsche 906 i un Lola Spyder, segons publica El Mundo basant-se en documentació obtinguda per la UDEF l’any passat al despatx que Jordi jr. tenia al carrer Ganduxer 5-15 de Barcelona.

Aquest diari especifica que l’investigat disposava de documentació relacionada amb gestions per adquirir aquests dos models al Regne Unit, així com un Bentley per a l’empresari Gustavo Buesa, amic i soci seu a negocis com el de l’abocador de Tivissa, un pilotasso sota investigació.

Entre les troballes de la UDEF destacades per la mateixa informació hi ha correus electrònics del 2012 relacionats amb l’entorn de l’empresari israelià Eren Margalit on se cita Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona, i Oriol Pujol, exsecretari general de Convergència. El Mundo també revela, citant correus que daten del 2009, les intencions de Jordi Pujol jr. d’aconseguir la concessió de les parades de bus d’Andorra.

Però destaca particularment el fet que el primogènit dels Pujol Ferrusola, dos mesos després de ser imputat, mantingués les seves ambicioses línies d’actuació en el món dels negocis i tingués projectes d’inversions milionàries a Mauritània (una planta de detergents), el Senegal (horts solars), i el Paraguai (un laboratori). També consta als investigadors un intent fracassat d’entrar en el també fracassat projecte Eurovegas.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari