Quin periodista està fent un ridícul espantós?

Título de la imagen
Título de la imagen

Juan Luis Cebrián, el primer director del diari El País i factòtum del Grupo Prisa, ha perdut els nervis. La caiguda de vendes i la pèrdua d’influència del diari que va fundar ha anat acompanyada, des de la mort de Jesús Polanco, d’una esbojarrada gestió financera que ha portat aquest poderós grup mediàtic a una creixent degradació de la seva credibilitat i a un endeutament insostenible.

Ara, el Grupo Prisa –sota la batuta de Juan Luis Cebrián- acaba de presentar una demanda mercantil contra l’empresa editora del diari digital El Confidencial, a la qual li reclama una indemnització de 8,2 milions d’euros. El Confidencial ha anat informant dels Papers de Panamà, que han permès descobrir la participació de Juan Luis Cebrián en l’accionariat de la companyia petroliera Star Petroleum, que impulsa l’empresari Massoud Zandi.

Segons la demanda judicial del Grup Prisa, aquestes informacions, que en cap moment no desmenteix, han perjudicat la imatge dels seus mitjans de comunicació –en especial, d’El País i això ha repercutit en el descens de la seva difusió. Amb aquesta insòlita denúncia als jutjats contra El Confidencial, Juan Luis Cebrián segueix la mateixa estratègia intimidatòria del seu arxienemic Jaume Roures (Mediapro), que és també un especialista en presentar demandes judicials contra els mitjans de comunicació que gosen criticar-lo.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari