Campanya per la destitució de Comín

El pare d'un nen afectat per enterovirus impulsa la iniciativa a Change.org
Título de la imagen
Título de la imagen

Oscar Aymerich Peñarroja, pare d’un dels nens afectats per enterovirus, ha impulsat una campanya a Change.org per demanar al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que destitueixi el conseller de Salut, Toni Comín. De moment, la seva iniciativa frega el miler de suports.

Aymerich considera que la sanitat pública no pot estar “en mans de persones tan poc preparades” -recorda que el conseller és filòsof, no metge- ni “amb tan poca sensibilitat”. Retreu al responsable de Salut que “no només va gestionar erròniament tota la crisi, va mentir i va ocultar informació, sinó que es retracta afirmant que ho tornaria a fer… oblidant que el citat virus va mantenir penjant d’un fil la vida del meu fill i d’altres petits”.

Aquesta setmana, la xifra de menors afectats per enterovirus s’ha elevat oficialment, segons les dades del Departament de Salut, fins a 73. A més, s’ha donat a conèixer un cas a la Selva del Camp que ha motivat l’enviament de cartes informatives de l’Ajuntament als pares que porten els fills a escoles bressol de la localitat. En aquesta comunicació, el consistori explica que, seguint indicacions del Departament d’Epidemiologia de la Regió Sanitària de Tarragona, han reforçat la neteja de les llars d’infants i, a banda d’especificar les possibles vies de contagi, han recomanat que s’eviti portar els nens a l’escola bressol “només en cas de febre”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari