El PP dóna un altre impuls a l’independentisme

Carles Puigdemont confirma que no anirà a la final de la Copa del Rei perquè s'ha prohibit l'exhibició de l'estelada
puigdemont cara
puigdemont cara

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat que no anirà diumenge vinent a l’estadi Vicente Calderón per presenciar la final de la Copa del rei entre el Barça i el Sevilla. El motiu és que el govern ha prohibit la presència d’estelades.

 

La delegada del govern central a Madrid, la popular Concepción Dancausa, empara la prohibició de les estelades en l’article 66 de la llei de l’Esport, que es titula Prohibició d’exhibició de símbols violents o racistes, armes i material pirotècnic en els espectacles esportius.

 

Quan l’independentisme començava a flaquejar, el govern popular li ha donat un nou impuls. En el govern català i entre les formacions independentistes s’ha agafat aquesta prohibició amb eufòria.

 

Puigdemont ho va aprofitar per esplaiar-se en declaracions en les quals reiterava que “és un atac a la llibertat d’expressió”.

 

Si no es pot portar estelades, ja que s’ha anunciat que les retiraran en els punts de control que es muntaran abans d’entrar el camp, hi ha qui està pensant en una alternativa: estelades en negre, estelades blaugrana, portar-la a la samarreta, … Fins diumenge, no es parlarà del partit, sinó dels símbols i tot gràcies al PP.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari