Convergència marca distàncies amb la CUP pel 26-J

Tot i així, Puigdemont evita crispar els cupaires perquè espera que, després de les generals, permetin l'aprovació dels pressupostos
Título de la imagen
Título de la imagen

Les primeres espases de Convergència estan marcant distàncies aquests últims dies amb la CUP: primer, Quico Homs es va posar a atacar-los, el mateix dia que els cupaires es manifestaven juntament amb ERC i els comuns en favor dels representants municipals encausats. Després, la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, que també és l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, desacredita la seva col·lega de Berga, la cupaire Montse Venturós, per posar “problemes” al procés pel fet de ser inculpada judicialment.

 

Aquestes declaracions no són una casualitat, sinó que es produeixen a les portes d’una campanya electoral en la qual els convergents han decidit mostrar-se com una formació centrada i, per tant, han de marcar distàncies amb els anticapitalistes.

 

Mentrestant, el president de la Generalitat, el convergent Carles Puigdemont, evita dir res que pugui molestar la CUP, no sigui que facin marxa enrere en l’aprovació dels pressupostos ara que gairebé els han convençut. El vicepresident econòmic, el republicà Oriol Junqueras, ha previst que es votin al Parlament al juliol, un cop passades les eleccions generals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides