Querella de Cebrián contra tres mitjans pels papers de Panamà

Prisa i el seu president escometen 'eldiario.es', 'El Confidencial' i La Sexta
cebrian
cebrian

La vinculació de Teresa Aranda, l’exdona del president de Prisa, Juan Luis Cebrián, amb els papers de Panamà, reflectida per eldiario.es, El Confidencial i La Sexta, ha provocat una col·lisió mediàtica.

Com publica el diari El País en portada aquest dimarts, Prisa i Cebrián es querellaran als jutjats contra aquests tres mitjans, que han difós continguts de la investigació impulsada pel Consorci Internacional de Periodistes d’Investigació (ICIJ).

Segons han revelat, l’exmuller de Cebrián consta com a apoderada de Granite Corporation, una societat amb testaferros del despatx d’advocats panameny Mossack Fonseca establerta a les Illes Seychelles. Prisa i Cebrián consideren que es tracten d’insinuacions “absolutament falses” que difamen i perjudiquen la reputació d’aquest grup de mitjans i del seu director.

Les informacions d’El Confidencial i La Sexta sobre Aranda apunten que va crear, juntament amb l’empresari d’origen iranià Massoud Farshad Zandi, la Fundación Atman per al Diálogo entre Civilizaciones, de la qual era vicepresidenta, impulsada per l’expresident espanyol Felipe González i pel mateix Cebrián. Aquesta fundació, registrada el 2004, es va dissoldre el 2007 perquè no disposava de suport financer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.