‘Cimera’ de Puigdemont, Laporta i Rahola a Cadaqués

Ballesta, l'exalcalde de Girona, es trobava a la mateixa localitat però no hi va participar, segons Diari de Girona
cimera cadaques rahola puigdemont laporta
cimera cadaques rahola puigdemont laporta

“Cadaqués, la nuit…, amb bons amics…”. Amb aquestes paraules piulades a Twitter presentava l’escriptora i columnista estrella de La Vanguardia Pilar Rahola una foto on apareix acompanyada de diverses celebritats en una reunió celebrada a la localitat de l’Alt Empordà.

En aquesta cimera, a banda de la biògrafa de l’expresident de la Generalitat Artur Mas (i la seva parella), hi van participar l’actual president, Carles Puigdemont, amb la seva esposa, Marcela Topor, així com Joan Laporta i un dels seus vicepresidents i home de confiança quan manava al FC Barcelona, Rafael Yuste.

“Tot apurant els darrers minuts d’un capvespre deliciós”, narra Rahola en una foto posterior de la posta de sol a la localitat empordanesa. En aquestes imatges, que corresponen al darrer diumenge, no hi figurava Albert Ballesta, l’exalcalde de Girona que va promoure Puigdemont i que va plegar al cap de poc més d’un mes. Segons el Diari de Girona, també es trobava a Cadaqués, però no hauria participat en aquesta trobada al voltant d’unes cerveses i unes olives.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari