El Dia D dels Jocs de Tarragona

L'Ajuntament, que ha d'aprovar d'urgència la urbanització de l'anell olímpic, vol que la Generalitat pagui més pel Palau d'Esports
anella jocs mediterrani tarragona
anella jocs mediterrani tarragona

Els Jocs Mediterranis que ha d’acollir Tarragona no comencen fins al 30 de juny del 2017, però l’estat de les obres de l’Anella Mediterrània i l’arribada de les dates clau per tirar-les endavant -representants del Comitè Internacionals dels Jocs visitaran la ciutat aquesta setmana- han encès les alertes de l’Ajuntament de la ciutat, que va celebrar una reunió aquest dimarts amb representants de la Generalitat.

Ambdues parts van acordar deixar sense efecte la darrera adjudicació per aixecar el Palau d’Esports, obtinguda per una UTE que havia encapçalat Copisa, que recentment ha renunciat a l’obra adduint motius econòmics i de manca de temps per executar l’obra. Aquest contratemps, el segon semblant dels darrers dies, queda en mans del consell d’Administració d’Infraestructures. En síntesi, s’ha d’optar per confiar el treball a la candidata que fou tercera en el concurs, convocar-ne un altre o mantenir l’actual incrementant el pressupost.

Segons publica el Diari de Tarragona, l’aposta del Consistori tarragoní és aquesta darrera: que la Generalitat ampliï el pressupost de licitació de les obres de construcció del Palau, que inicialment era de poc més de 8 milions d’euros.

En aquest context, es preveu l’aprovació d’urgència, en el ple municipal extraordinari d’aquest dimecres, de la urbanització de l’Anella Mediterrània, espai que concentra la majoria de les instal·lacions de la cita. L’obra fou adjudicada per més de 9 milions a una UTE que aplegava Sorigué, Carbonell Figueras, Aquambiente i ACSA.

Es tracta del darrer tràmit, a partir del qual es podrien començar les obres del Palau, envoltades ara d’interrogants, així com les de la piscina, la pista d’atletisme i el velòdrom.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari