El CAC acusa la Generalitat de fer-se autobombo amb la L9

Insta la CCMA a retirar un anunci institucional de Catalunya Ràdio
l9 puigdemont mas colau rull
l9 puigdemont mas colau rull

Un anunci institucional emès a Catalunya Ràdio sobre la L9, la nova línia del Metro de Barcelona, emfatitza l’acció promotora de la Generalitat de Catalunya, segons el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), que per aquest motiu ha instat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a retirar-lo.

Aquesta publicitat s’ha de limitar a informar sobre serveis públics, indica el CAC amb la legislació audiovisual catalana a la mà, que exposa que aquests anuncis no poden “promoure ni desenvolupar campanyes que tinguin com a finalitat destacar la gestió o els objectius aconseguits pels poders públics”.

La falca que el CAC vol retirar assegurava que, amb la inauguració de la L9, “la Generalitat de Catalunya fa realitat la seva obra més ambiciosa”.

El CAC està dividit en dues meitats, la unionista i la independentista (que s’imposa gràcies al vot particular del president Roger Loppacher), pel que fa a la anàlisi de la pluralitat en les informacions polítiques relacionades amb el procés emeses en mitjans públics catalans. En el cas de la publicitat de la L9, però, el Consell ha assolit un acord per unanimitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides