L’últim gir del cas Pujol

La família de l'expresident va comunicar a una entitat que els diners amagats allà procedien de la familia de Marta Ferrusola
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Els diners amagats per la família Pujol Ferrusola a l’estranger durant més de 30 anys procedeixen, segons l’explicació dels membres d’aquest clan, d’una deixa de Florenci Pujol i Brugat, el pare de Jordi Pujol. Però a més d’aquesta versió, que no convenç el jutge instructor José de la Mata, la família de l’expresident de la Generalitat hauria aportat una altra a una entitat andorrana on va tenir comptes.

Entre la informació remesa per les autoritats del Principat a l’Audiència Nacional, publica Vozpópuli, consten formularis remesos a una entitat bancària en els quals membres del clan sostenen que els diners que s’hi van dipositar no procedeixen de la branca Pujol, com se sosté públicament esgrimint la deixa de l’avi Florenci, sinó de la família de Marta Ferrusola.

Segons el mateix mitjà digital, els investigadors de la UDEF ho han fet constar en l’informe definitiu que han remès al jutge De la Mata, on es recull una anàlisi en profunditat de la documentació facilitada per Andorra sobre els Pujol. El paràgraf revelat, en aquest sentit, per Vozpópuli exposa que “a Andorra sabem que l’argumentació va ser ben diferent, i clarament contradictòria, perquè en els formularis d’una entitat financera andorrana emplenats l’herència es deia tenir origen en la família de Marta Ferrusola Lladós”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides