La PAH exigeix Puigdemont que no s’amagui

Vol que el nou Govern desplegui la llei contra la pobresa energètica
Acció de les PAH a Rambla Catalunya
Acció de les PAH a Rambla Catalunya

La PAH exigeix “voluntat, determinació i coratge polític”, i sobretot fets, al nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per “aturar i revertir l’emergència habitacional i la pobresa energètica”. En una carta remesa aquest dimarts per la plataforma s’insta al desplegament de la llei de mesures urgents per combatre els desnonaments i la pobresa energètica, impulsada mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) i aprovada el juliol de l’any passat.

Es plantegen quatre propostes al Govern de la Generalitat: l’elaboració del reglament de segona oportunitat, la dinamització dels més de 400.000 habitatges buits que suma Catalunya, les mesures per obligar els subministradors d’energia a fer-se càrrec de les famílies que no poden abonar les factures i l’establiment de sancions per incompliments de la llei.

El portaveu de la PAH Carlos Macías troba que el Govern “s’ha escudat en el recurs del Tribunal Constitucional contra el decret llei contra la pobresa energètica” i recorda que la llei, malgrat la seva vigència, “no té mesures”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari