La PAH exigeix Puigdemont que no s’amagui

Vol que el nou Govern desplegui la llei contra la pobresa energètica
Acció de les PAH a Rambla Catalunya
Acció de les PAH a Rambla Catalunya

La PAH exigeix “voluntat, determinació i coratge polític”, i sobretot fets, al nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per “aturar i revertir l’emergència habitacional i la pobresa energètica”. En una carta remesa aquest dimarts per la plataforma s’insta al desplegament de la llei de mesures urgents per combatre els desnonaments i la pobresa energètica, impulsada mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) i aprovada el juliol de l’any passat.

Es plantegen quatre propostes al Govern de la Generalitat: l’elaboració del reglament de segona oportunitat, la dinamització dels més de 400.000 habitatges buits que suma Catalunya, les mesures per obligar els subministradors d’energia a fer-se càrrec de les famílies que no poden abonar les factures i l’establiment de sancions per incompliments de la llei.

El portaveu de la PAH Carlos Macías troba que el Govern “s’ha escudat en el recurs del Tribunal Constitucional contra el decret llei contra la pobresa energètica” i recorda que la llei, malgrat la seva vigència, “no té mesures”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.