Credit Suisse va expulsar el Júnior com a client

El primogènit dels Pujol no va justificar moviments d'11 milions d'euros
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola i la seva esposa, Mercè Gironès, foren expulsats com a clients de Credit Suisse perquè no van documentar transferències que van efectuar cap a Luxemburg i des d’aquell país, xifrades en 11 milions d’euros, publica Okdiario.

El primogènit de l’expresident de la Generalitat, segons la mateixa informació, va obrir sis comptes bancaris a la filial espanyola de Credit Suisse el 2011 i una a la de Luxemburg. Credit Suisse va decidir tallar la seva relació amb ell “davant la negativa dels clients a proporcionar qualsevol informació addicional al respecte” i, el 2013, va informar el Servei de Prevenció de Blanqueig (SEPBLAC) que els fons dels quals sospitava foren transferits al BBVA.

La decisió del banc suís de rebutjar el Júnior com a client consta, de fet, en la informació que va remetre al SEPBLAC el febrer del 2013.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides