Zara readmet una treballadora que es va “treure de sobre”

La multinacional va ser denunciada
Botiga Zara
Botiga Zara

Un treballadora amb cinc anys d’antiguitat al grup Zara a Barcelona, que pateix una malaltia “professional”, va ser qualificada pels serveis mèdics de la mútua com a “no apta” per desenvolupar la seva feina. I la resposta de l’empresa, explica CCOO, “incomprensiblement va ser acomiadar-la”.

El sindicat explica que les companyes de la treballadora van demanar a la direcció de l’empresa el seu trasllat del magatzem a la botiga del mateix centre, per donar una sortida argumentada a la seva situació. Però la reacció de l’empresa va ser “treure’s de sobre” la treballadora.

L’acomiadament que va ser denunciat i l’Administració de Justícia ha obligat a rectificar l’actuació de Zara. En l’acte de conciliació, la multinacional va admetre la improcedència de l’acomiadament i, per tant, readmetre la treballadora, alhora que va assumir el compromís de traslladar i adaptar el seu lloc de feina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.