El cap de llista del PP per Lleida fou denunciat per assetjament sexual

Una militant va denunciar que José Ignacio Llorens li va oferir feina a canvi de "relacions íntimes", revela 'El Español'
llorens
llorens

El cap de llista del Partit Popular a la província de Lleida, José Ignacio Llorens, fou denunciat per assetjament sexual l’any 2011 per una militant del PP. Segons l’acte de conciliació amb què es va resoldre la denúncia a un jutjat de Madrid, revelat per El Español, Llorens fou denunciat per “intentar mantenir relacions sexuals” amb una militant del partit a qui va oferir a canvi una feina.

El document que revela el mateix digital exposa que Llorens, diputat al Congrés, es vantava de tenir molts contactes per col·locar a la denunciant i deia que esdevindria “ministre d’Agricultura en el pròxim Govern de Rajoy”.

Llorens, soci de l’extresorer del PP Luis Bárcenas en una promoció de xalets a Baqueira, ha negat a El Español els fets dels quals se l’acusava i assenyala, pel que fa a la denunciant, que només se la va creuar una vegada en públic durant un acte del partit, però mai en privat.

La denunciant, en canvi, relata al mateix digital que va coincidir amb Llorens en un sopar al qual va assistir convidada per una amiga en comú i que el dirigent popular es va oferir a ajudar-la perquè ella no tenia feina. En una suposada cita per parlar sobre la seva situació laboral, relata que “Va intentar mantenir relacions sexuals amb mi, però no vaig accedir, i li vaig demanar que em portés a casa meva”. Afegeix que va rebre fins a 60 trucades en un dia i missatges amenaçadors per part de Llorens.

El dirigent del PP a Lleida assegura que mai es va trobar en aquell hotel amb ella i nega que hagués demanat perdó a la denunciant, com ella assegura que Llorens va fer.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari