El fiscal demana presó per a dos Mossos pel cas Ester Quintana

Considera que els agents van disparar sense que ho requerís la situació
Sense títol
Sense títol

La Fiscalia ha demanat dos anys de presó per a un subinspector dels Mossos d’Esquadra i per a un agent com a presumptes responsables de l’acció que va acabar amb la pèrdua d’un ull a Ester Quintana. L’escrit d’acusació no es creu cap de les set versions dels fets que ha donat Interior i els considera responsables de l’impacte, presumptament per una pilota de goma, que va impactar contra Quintana quan es manifestava a Barcelona per la vaga general del 14 de novembre de 2012.

La Fiscalia també reclama quatre anys d’inhabilitació per als agents a qui considera responsables d’un delicte de lesions per imprudència greu prevista. L’escrit considera provat que els subinspector va ordenar a l’agent que disparés pilotes de goma malgrat que el context “no requeria de cap manera el dispar de pilotes de goma“.

Una de les pilotes va impactar conta l’ull esquerre de Quintana, qui va necessitar 562 dies per recuperar-se de la lesió i qui té reconegut un grau d’incapacitat del 69% i una incapacitat total per desenvolupar les seves ocupacions habituals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.