La UDEF rastreja comptes de Trias a Suïssa

Els investigadors assenyalen que l'exalcalde de Barcelona i un germà seu van tenir allà 32 milions
xavier trias
xavier trias

La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia ha confirmat per escrit a un jutjat de Madrid que està investigant diversos comptes al banc suís UBS on hi ha actius d’aproximadament 32 milions d’euros a nom de l’exalcalde Xavier Trias i el seu germà Juan María, publica El Español citant fonts financeres de Suïssa.

L’informe policial, explica el mateix diari, exposa que Xavier Trias va tenir un compte al banc UBS de Ginebra els fons del qual, uns 12 milions d’euros, foren moguts a una entitat d’Andorra l’any 2013. A més, les mateixes fonts assenyalen que Juan María Trias està o ha estat relacionat amb una vintena de societats i és el titular de diversos comptes en la mateixa entitat suïssa amb actius per valor d’uns 20 milions d’euros.

La Fiscalia, publica El Español, destaca l’existència d’indicis sobre la veracitat dels fets publicats l’octubre del 2014 pel diari El Mundo sobre l’exalcalde de Barcelona, qui va negar categòricament el fet de tenir gairebé 13 milions d’euros ocults a Andorra, va titllar de “totalment falsa” la informació i es va querellar contra El Mundo.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari