Forcadell pressiona per la declaració independentista

Convoca la Junta de Portaveus sense que el PP s'hagi constituït com a grup
Diputats de JxS feliciten Carme Forcadell
Diputats de JxS feliciten Carme Forcadell

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha convocat la primera reunió de la nova Junta de Portaveus aquest dimarts a les 10:15h. L’objectiu és accelerar la tramitació de la resolució pactada entre Junts pel Sí i la CUP per declarar l’inici del procés cap a la independència.

La reunió de la Junta s’ha retardat per la maniobra del PP de retardar la seva constitució com a grup parlamentari. Com que no tenen portaveu assignat, presidència ha convidat els populars a enviar algun representant a la reunió.

Més enllà de fixar la convocatòria del Ple per aprovar la resolució independentista, la Junta abordarà les peticions de reconsideració d’aquesta mateixa proposta que van sol·licitar el PSC i C’s.

El PP disposa fins el 6 de novembre per constituir-se com a grup. Si esgota aquest termini, el debat i votació de la resolució independentista s’hauria de posposar. Forcadell, però, espera que la Junta es pugui reunir, amb o sense representant designat pel PP, perquè els portaveus escoltin i decideixin sobre les sol·licituds de reconsideració de PSC i C’s i es pugui accelerar la tramitació de la resolució de JxS i CUP.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari