Treballadors de Catalunya Caixa denuncien un nou frau de 20ME

Sindicalistes i alts càrrecs van cobrar, com a falsos prejubilats, indemnitzacions milionàries
Serra i Todó
Serra i Todó

Un grup de treballadors de l’antiga Caixa Catalunya ha presentat davant la Fiscalia General de l’Estat una denuncia en la qual acusen l’exdirecció de l’entitat d’introduir, durant l’Expedient de Regulació d’Ocupació de 2010, onze delegats sindicats i almenys dos alts empleats com a falsos prejubilats.

Segons el document, al qual han tingut accés okdiario i VozPópuli, assenyala que onze sindicalistes de CCOO, UGT, SEC i CSICA que no reunien els requisits per figurar a l’ERO, van aconseguir una indemnització conjunta de 4,62 milions d’euros, uns 420.000 euros per persona. Pel què fa als directius, la indemnització va ser de dos milions, un per cap.

Els denunciants apunten la possibilitat que sis alts càrrecs més de l’entitat podrien haver rebut, sense constar a l’ERO, 2,5 milions d’euros. En total, les presumptes irregularitats comeses per la cúpula de Catalunya Caixa, amb Narcís Serra al capdavant, podrien arribar als 20 milions d’euros.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari