Els investigadors ubiquen el tresor dels Pujol a Belize

L'Audiència Nacional bloqueja els comptes de Jordi Pujol Ferrusola a Espanya
Sense títol
Sense títol

Els Pujol Ferrusola van moure una fortuna d’uns 900 milions d’Andorra a Belize, segons publica La Razón aquest divendres citant fonts del cas. Es tracta, diu la mateixa informació, de la conclusió a què han arribat els investigadors policials, entre ells els de la UDEF, que han rastrejat el moviment dels diners dels Pujol Ferrusola un cop es van moure d’Andorra coincidint amb l’inici d’indagacions judicials i policials.

El ‘tresor’ dels Pujol, suposadament acumulat a còpia de comissions, van passar per la República d’Irlanda i Escòcia abans d’arribar al país centreamericà i en el seu trajecte es va dividir en dos lots. Els investigadors han detectat a Belize la major part d’una fortuna, assenyala La Razón, que es pot enfilar per sobre dels 1.000 milions d’euros.

Persones interposades, empreses i comptes han format, segons les fonts citades per aquest diari, havien format un entramat que ha complicat el treball dels investigadors.

Bloqueig al Júnior
D’altra banda, el jutge de l”Audiència Nacional José de la Mata ha bloquejat els comptes bancaris que Jordi Pujol Ferrusola i Mercè Gironès, exesposa del primogènit de Jordi Pujol, tenen a Espanya. El febrer, la jutgessa d’Andorra Maria Àngels Moreno va decretar la mateixa mesura pel que fa als comptes bancaris que ambdós, imputats a Espanya per blanqueig i frau fiscal, tenen al país dels Pirineus.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari