Quina empresa ha deixat el sogre d’Alberto Fernández?

Título de la imagen
Título de la imagen

El Butlletí Oficial del Registre Mercantil publicava aquest 29 d’octubre els cessaments de Vicente Cardellach Marzá com a apoderat, administrador i soci professional de l’Assessoria Cardellach Panadés SLP, que ell mateix havia fundat, si bé aquestes revocacions de càrrecs s’han fet públiques gairebé un any després de la seva mort, que es va produir el 10 de novembre de l’any passat.

Vicente Cardellach va presidir durant molts anys el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona i una de les seves filles, Noemí Cardellach Panadés, esposa del regidor popular Alberto Fernández Díaz, és ara la directora general de Cardellach Panadés SLP. Tot i tractar-se d’una gestoria especialitzada en assessoria fiscal, comptable i laboral ha trigat gairebé un any a renovar el seu consell d’administració per la defunció de qui va ser el seu fundador.
 

El nom de Vicente Cardellach va aparèixer a la premsa quan, a principis dels vuitanta, va ser detingut per un gran escàndol econòmic amb les quotes de la Seguretat Social en el qual hi va haver una cinquantena d’implicats. Anys després se li atorgava la Gran Creu de la Justícia Social. La revista Mongolia va publicar el novembre de 2013 que Vicente Cardellach hauria pagat durant uns mesos en la dècada dels noranta una assignació equivalent a entre 2.400 i 2.700 euros a Francisco Marhuenda, actual director de La Razón, quan aquest era director del gabinet del Ministre d’Administracions Públiques, que en aquell moment era Mariano Rajoy. De fet, Mahuenda estava a les ordres de Rajoy i de Jorge Fernánez Díaz. Cardellach sempre havia tingut una relació molt propera amb la família Fernández Díaz: vivien a la mateixa escala i Alberto es va convertir en el seu gendre.

(Visited 383 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari