Jordi Jr atribueix a sa mare uns documents requisats

La Udef va trobar una papers a l'habitació de Jordi Pujol Ferrusola amb anotacions sobre comptes bancaris
Registres al domicili de Jordi Pujol
Registres al domicili de Jordi Pujol

Els prop de 200 agents de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals de la Policia que aquest dimarts van registrar una quinzena de domicilis van acabar sense detencions, però van obtenir material divers que el jutge de l’Audiència Nacional que instrueix el cas, José de la Mata, haurà d’estudiar.

Del material requisat destaquen els 96.000 euros en efectiu que van trobar a l’habitatge de Pere Pujol Ferrusola i l’agenda personal del seu germà Josep, que segons fonts coneixedores de la investigació tenia anotades dades de comptes bancaris i noms d’empresaris.

Però un dels documents que més ha cridat l’atenció dels agents de la Udef –segons fonts citades pel diari VozPópuli– són uns papers trobats a la tauleta de l’habitació que Jordi Pujol Ferrusola té a casa de l’expresident de la Generalitat on hi havia “anotacions sobre comptes bancaris”. Segons el digital, quan Junior va veure que els agents agafaven els papers, els va dir que eren de la seva mare, Marta Ferrusola. La policia també es va endur l’ordinador i el telèfon del primogènit del clan.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari