Coca-Cola reobre amb trampes a Fuenlabrada

Els sindicats denuncien que l'embotelladora incompleix la sentència del Suprem
coca cola 1 maig
coca cola 1 maig

Coca-Cola Iberian Partners, la filial de la multinacional a la Península, obre aquest dilluns el seu principal centre a l’Estat, situat a Fuenlabrada, després de més d’un any tancat per la vaga dels seus treballadors. La companyia ha comunicat a 85 empleats la seva reincorporació per continuar amb les tasques que feien abans del tancament.

La resta de la plantilla afectada per l’Expedient de Regulació, 135 persones, s’haurien d’incorporar al centre desenvolupant noves tasques, després que la multinacional hagi convertit l’embotelladora en un centre logístic. Aquesta mesura contradiu la resolució del Suprem, que va ratificar la sentència de l’Audiència Nacional, conforme la qual Coca-Cola havia de reincorporar la plantilla en un termini de tres dies i de manera que realitzessin les mateixes tasques que feien abans de l’ERO.

Els sindicats consideren que l’embotelladora incompleix la sentència que anul·lava l’ERO. “És una readmissió irregular que no s’ajusta a la sentència ni en temps ni en forma”, apunten.

Els treballadors que no han acceptat les condicions de l’ERO de Coca-Cola hauran d’esperar que l’Audiència resolgui els recursos presentats. S’estima que podria ser durant aquestes primeres setmanes de setembre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.