Entesa ANC-TV3 per coordinar l’emissió de la Diada

Un document detalla condicions de retransmissió i ubicacions dels treballadors de la televisió pública catalana
jordi sanchez anc
jordi sanchez anc

TV3 i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) s’han posat d’acord en la planificació de les cinc hores de retransmissió de la manifestació que té lloc l’11 de setembre, com posa de manifest un document intern revelat per El Confidencial.

Les directrius, compartides per dirigents de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la cúpula de l’ANC, inclouen les condicions acceptades per TV3 per oferir, en temps real, el senyal captat per les càmeres de l’ANC.

Així mateix, TV3 i l’ANC han acordat els punts on s’ubicaran els professionals de la TV pública catalana, així com les grues i unitats mòbils. El domini de l’escenari de l’Avinguda Meridiana de Barcelona per part de l’ANC arriba fins al punt que ocuparan una estació de Bicing per ubicar-hi una unitat mòbil.

També s’ha previst que el set principal de TV3 se situï a tocar del Teatre Nacional de Catalunya i que els presidents de l’ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Quim Torra, concedeixi les primeres entrevistes després dels discursos a TV3, a les 19.15 i les 20 hores, respectivament.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari