Fabian Mohedano no perd el temps

Amb l'invent de la reforma horària aconsegueix lloc a les llistes de Junts pel Sí
Fabián Mohedano
Fabián Mohedano

Fabian Mohedano ha viscut els darrers anys de l’invent que va vendre a Presidència de la Generalitat: la iniciativa per implantar a Catalunya els horaris de treball i de dinars vigents a altres països europeus, una proposta que es podria enllestir amb quatre sessions de treball i que ell ha sabut estirar fins a tres anys. Els diners que li ha costat a Artur Mas subvencionar aquesta idea els ha agraït Mohedano allunyant-se del PSC, partit del qual va arribar a formar part de la comissió executiva, tot i que s’hi va afiliar en una data no massa llunyana, el 2009.

Mohedano ha format part del minúscul grup de dissidents socialistes batejat com Avancem, que va néixer amb la vocació que CDC o ERC els donés aixopluc o algun càrrec. Pensa continuar tirant de veta de la reforma horària fins l’any vinent, gràcies al compromís de l’actual president de la Generalitat de seguir donant-li suport i diners.

Aquest ‘treballòleg’, com es defineix ell, és l’únic membre d’Avancem que s’ha col·locat a la llista Junts pel Sí. Oriol Junqueras l’ha situat al número 12 de la candidatura d’ERC a Barcelona. Per tant, tenint en compte que els set primers llocs de la candidatura ja estan repartits i que la resta es distribueixen en la proporció de 60 a 40 entre CDC i ERC, a Mohedano li correspondrà el lloc 35, probablement.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari