Mas vol repetir la fórmula CDC ERC

Junqueras mourà peça sobre les eleccions generals després del 27-S
Artur Mas durant la sessió de Control parlamentària
Artur Mas durant la sessió de Control parlamentària

El president de la Generalitat, Artur Mas, vol repetir la fórmula amb què s’ha elaborat la llista del 27-S impulsada per CDC, ERC i les entitats civils, publica El Periódico.

Fonts del Govern i d’ERC, segons la mateixa informació, confirmen una proposta en aquest sentit -que fa agafar Oriol Junqueras per sorpresa- per concórrer plegats a les eleccions generals, que previsiblement se celebraran a les acaballes del 2015.

Junqueras no s’ha pronunciat, de moment, sobre el plantejament de Mas d’estendre la fórmula a l’escenari estatal, exposat durant les negociacions de l’acord sobre la llista sobiranista. El líder d’ERC, publica El Periódico, va dir que en parlaran després del 27-S.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari