Els silencis de TV3 sobre el ‘Camargate’

Els detectius Antoni Tamarit i Julián Peribáñez denuncien manipulació del reportatge de '30 minuts'
Julián Peribáñez, sense casc
Julián Peribáñez, sense casc

Les activitats de Jordi Pujol Ferrusola com a “dinamitzador econòmic” (eufemisme de cobrador de comissions) es remunten a l’any 1992. Han passat més de vint anys i ha calgut esperar que es divulgués, el febrero de 2013, la conversa enregistrada del dinar de La Camarga entre Alicia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez perquè aquest escàndol fos de domini públic.

Durant més de vint anys, les martingales de Jordi Pujol Júnior i del seu soci Jordi Puig al despatx del carrer Ganduxer 5-15 eren conegudes pels cercles empresarials de Barcelona i Madrid i també per molts periodistes. Però només EL TRIANGLE, treballant sempre sobre informacions documentades i contrastades, s’havia atrevit a publicar-ho en nombrosos articles i reportatges. L’hemeroteca ho demostra.

Com és obvi, ni TV3 ni la resta de grans mitjans de comunicación de Catalunya n’havien dit mai res durant tot aquest temps . El preu de les multimilionàries subvencions atorgades per la Generalitat era l’omertà sobre aquesta i altres “delicades” qüestions que tacaven l’honorabilitat del pujolisme.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides