El Barça confirma els espionatges de l’era Laporta

El tresorer del club remet un informe on considera veritables els informes aportats per Giralt
Joan Laporta, expresidente del Barça
Joan Laporta, expresidente del Barça

El FC Barcelona ha confirmat la veracitat de desenes d’informes d’espionatge encarregats pel club a l’agència de detectius Método 3 durant la presidència de Joan Laporta, justificats per conceptes que dissimulaven la veritable naturalesa d’aquests treballs, que sovint es pagaven per l’interès personal del mateix Laporta, com ha anat revelant en exclusiva EL TRIANGLE.

Els informes aportats amb un pendrive pel soci personat com a acusació particular en el cas, Oriol Giralt, qui va aconseguir la reobertura del cas, foren pagats “pel FCB a la mercantil Método 3, S.L. amb excepció de la factura núm 030 per un import 2.159,92 euros que consta com no pagada. Curiosament, aquesta és l’única factura no pagada pel Club i l’única que sí coincideix plenament el seu concepte en el pendrive amb el concepte de la comptabilitat del FCB”. Així consta en l’escrit amb què el tresorer del club respon el requeriment judicial sol·licitat per Giralt, publiquen El Periódico de Catalunya i Mundo Deportivo aquest dimarts.

Aquest escrit remès pel Barça, fruit de l’anàlisi per part del seu tresorer de les factures registrades en el llibre major del club i de les factures físiques arxivades, exposa que “totes les factures contingudes en el pendrive estan comptabilitzades pel FCB amb el mateix nombre de factura, data i import“.

La discrepància entre les factures del pendrive i les referides en l’informe del FC Barcelona rau en el concepte: més concret i explicatiu en el pendrive lliurat per Giralt i més genèric i imprecís en la informació del club.

Cap dels conceptes que consten al pendrive, en canvi, coincideixen amb els registrats al programa informàtic del club blaugrana, segons la mateixa informació, però sí amb les factures físiques trobades durant l’escorcoll de la seu de Método 3 per part de la UDEF en el marc del cas de La Camarga.

Segons l’informe del Barça, el concepte més fidel a la realitat era el del pendrive -i el de les factures trobades a la seu de Método 3-, mentre que a la comptabilitat del club hi constaven conceptes més genèrics per no aixecar sospites.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari