CCOO se suma a la denuncia per assetjament laboral a la Diputació

El sindicat porta les queixes a Inspecció de Treball
Diputacio_BCN
Diputacio_BCN

La secció sindical de Comissions Obreres a la Diputació de Barcelona ha dut a Inspecció de Treball la denuncia contra el departament de Relacions Internacionals de l’ens supramunicipal per l’assetjament laboral de diversos treballadors i treballadores d’aquesta àrea. Segons publica ‘Catalunya Plural‘, CCOO se suma a la denúncia que va presentar, en el mateix sentit, el sindicat CGT, el passat dia 9. El departament de Relacions Internacionals estava dirigit per Jordi Castells i el de Cooperació Internacional per Jonathan Jorba en el període en què es van produir els assetjaments denunciats. Tant Castells com Jorba han dimitit dels seus càrrecs les darreres setmanes.

Les denúncies a la Inspecció de Treball per part dels sindicats CCOO i CGT s’han produït després que hagin passat vuit mesos des que el delegat de prevenció de riscos laborals de la Diputació, Jaume Garganté, demanés, per escrit, una avaluació de la situació que es vivia a la direcció de Relacions Internacionals. Al llarg d’aquests mesos, els representants sindicals entenen que els responsables polítics de la corporació provincial no han fet altra cosa que deixar passar el temps i no aclarir el problema.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari