Els #3anysperprotestar demanaran l’indult

L'Audiència pot aturar el seu ingrés a presó fins que el Consell de Ministres resolgui la petició
Manifestació de l'assemblea encausats pel Parlament
Manifestació de l'assemblea encausats pel Parlament

Els representants legals de les vuit persones condemnades pel Suprem a tres anys de presó per l’acció ‘Aturem el Parlament‘ presentaran aquesta setmana la sol·licitud d’indult a l’Audiència Nacional. Aquest tribunal té la potestat d’aturar l’ingrés a presó dels encausats mentre esperen la resolució del Consell de Ministres.

Els condemnats han acordat demanar l’indult per a “la totalitat de la condemna, per a totes les persones condemnades i per raons polítiques“, segons expliquen per mitjà d’un comunicat.

Les vuit persones havien estat absoltes per l’Audiència però van ser posteriorment condemnades pel Suprem arran d’un recurs presentat per la Generalitat i el Parlament catalans, a més del sindicat Manos Limpias. És previst que aquesta setmana rebin la notificació que d’ordre d’ingrés a presó en un termini màxim de deu dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides